Skip to content

#poesinatur: I rovdyret

I rovdyret

Læraktige poter, kvessede klør. Knaser over det islagte vannet. Frosten ligger i lag, forlokkende, gnistrende. Jeg ligger varmt inni dyrekropp, kjenner værhårene vibrere. Snute fanger inn luften i sirkler, holder drivet, holder farten. Jeg er trygg her, i rovdyret. Vi er på vei. Videre. Skogen venter. 

Illustrasjonen er laget av Nina Nilsen aka @novemberdesign59.

One Comment

  1. Mirja Melberg Mirja Melberg

    Jeg og mine gutter på 13 og 10 hadde en superfin opplevelse på tur i Østmarka med Nina. Det var jo bare noen timer men vi var enig om at det kjentes som en hel ferie… Vi fikk både tur, og oppdagelsesferd- og spikket, tent bål og jammet med tromme. Det var innholdsrikt og kunnskapsrikt, og samtidig avslappet og deilig.
    Vi gleder oss til neste tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *