Skip to content

Snøflaktur / Snowflaketime

Glimt fra en tre timer lang tur i den gamle skogen i Østmarka, opp til utsikten, forbi bekker og fossefall, forunderlige furuer, dyrespor og snøtunge trær. Om sommeren tar jeg folk med på barfotvandring her, denne gang er det snøflaktur! Velkommen til å bli med på 11 minutter i gammelskogen.

Glimpses from a three hour long walk in the old forest outside of Oslo, Norway. Up to the view, past creeks and waterfalls, marvelous pines, animal tracks and trees heavy with snow. In the summer I bring people to walk barefoot here, this time it is snowflaketime! Welcome to 11 minutes of rest in the wild.

One Comment

  1. Good post. I’m going through many of these issues as well..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *