Skip to content

Velkommen til Skog og Moses nyhetsbrev 🌳🙏

Takk for at du vil ha tips og vink i innboksen din til å koble av med naturen! Jeg sender vanligvis bare ut ukentlige brev, så det ikke blir masete for deg. Du blir sendt hit til nettsiden min nå, så du enkelt kan finne ut mer om hvem jeg er og hva jeg driver med. Hvis du vil, er det bare å kikke rundt.

 • Jeg deler fortellinger. Om det å være menneske, og være en del av naturen. Og livet ute i det fri handler om mer enn å gå på tur!
 • Jeg inviterer til skogsbad-vandringer, workshops og kurs, både fysisk og digitalt. Grupper og firma lager jeg spesialsydde opplegg for.
 • Jeg deler inspirerende artikler som forteller hva natur gjør med oss og helsen vår.
 • Jeg inviterer til ritualer og seremonier som er godt å gjøre ute i fri luft; for nymåner og fullmåner, vår- og høstjevndøgn og andre merkedager i naturen.
 • Jeg deler lydfiler og videoer gratis, som du kan ta med deg ut når det passer.

Og, du kan følge meg på Instagram, Facebook, og LinkedIn. Jeg har også en gruppe på Facebook for de som har vært med på workshops og skogsbad med meg, og andre som har lyst å være i dialog med naturengasjerte folk 🌿

Sammen med en eldgammel spisslønn i Nordre Øyeren naturreservat 💚 (Foto: Guro Skjelderup)

5 Comments

 1. Marianne Strengen Karlsen Marianne Strengen Karlsen

  Jeg er med ☺️❤️

  • Jeg gleder meg over at du er med, og håper vi ses til skogsbad eller trommereise i Stavanger!

 2. Maj-Berit Johnsen Maj-Berit Johnsen

  Heia!
  Gleder meg 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *