Skip to content

Skogsbad på gang

Påmelding til ninanord@gmail.com.
Alle deltakere får praktisk info før opplevelsene.

Oversikten oppdateres løpende – de siste først 🙂

JULI

Dato kommer: Lag din egen bok. Bokbinder-verksted på Papirbruget ved Klevfoss Industrimuseum på Løten. Det blir skogsbad i landskapet ved elva og valgfrie skrive- og tegneøvelser som inspirasjon og avkobling.

Dato kommer: Landart-workshop hvor vi lager kunst i og med natur i skog, langs elv og i hagen rundt Papirbruget ved Klevfoss Industrimuseum på Løten. Et samarbeid med kunstner Reidun Riisehagen.

JUNI

Helgen 17-19 juni Koble av-retreat på en liten, ubebodd øy i Lyseren, Enebakk. Et samarbeid mellom Skogsmeditasjon og KarMa Yoga, med sansevandringer, intuitiv, rolig yoga, mikro-pilegrimsreise, hengekøye-avslapning, bål og kano.

Lørdag 4. juni Workshop i greinveving i samarbeid med Kunst i Naturen, Arendal. Vi starter med å åpne sansene i et skogsbad.

MAI

Mandag 30. mai kl. 18 – 20 Skogsbad for våren i Ekebergskråningen naturreservat

Onsdag 25. mai kl. 17 – 19 Skogsbad for våren i Ekebergskråningen naturreservat

Lørdag 21. mai kl. 10 – 13 Skogsbad med et hint av land art på Klevfoss industrimuseum før åpningen av utstillingen «Mellom barken og huden»

Fredag 20. mai kl 18 – 20 Skogsbad ved Klevfoss Industrimuseum før langlesing rundt bålet med Ted Granlund, fra den nye diktsamlingen «Havet, lyset og kjærligheten»

Onsdag 11. mai Skogsbad for våren i Ekebergskråningen naturreservat

Foto: Elias Fanni